отнела хранителни стоки от магазин на голяма търговска верига, като

...
отнела хранителни стоки от магазин на голяма търговска верига, като
Коментари Харесай

Скандалната Росита ударила в главата управителка на магазин във Варна

отнела хранителни артикули от магазин на огромна комерсиална верига, като се пробвала със мощ да резервира владението върху тях.

Росита била добре позната на защитата на комерсиалния обект поради множеството похищения. В неделя дамата отишла там и лишила артикули за към 100 лв., които скрила в дамската си чанта. След това се отправила към изхода, без да заплати. Действията й били видяни от защитата и дружно с шефката на магазина тя била спряна за инспекция. За да резервира владението върху  отнетите артикули, Росита блъскала чиновниците, блъснала в главата шефката и се пробвала да избяга. Била арестувана благодарение на клиент в магазина до идването на полицейски чиновници.

По време на отвеждането й до здравно заведение, дамата буйствала и предизвикала телесна щета на един от служителите на реда.

След случая против нея било формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4 от Наказателен кодекс. Росита Ш. е осъждана неведнъж.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална насила, предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР