Отлично се представиха българските джудисти на Европейската купа в Сараево.

...
Отлично се представиха българските джудисти на Европейската купа в Сараево.
Коментари Харесай

Отлично представяне и 4 медала за българските джудисти на Европейската купа в Сараево

Отлично се показаха българските джудисти на Европейската купа в Сараево. Марк Христов и Костадин Цветанов завоюваха златни медали, Габриела Димитрова се окичи със сребро, а Ивайло Димитров заслужи бронз. В категория до 73 кг Марк Христов беше несломим, като записа четири победи с ипон и една с вадзари. На финала българинът стигна до златото след победа с ипон над австралиеца Рис Алан.

Костадин Цветанов също беше решителен в категория до 90 кг. Българинът реализира победи във всичките си срещи с ипон. Единствено на финала се стигна до продължение измежду тъждество в постоянното време, само че в последна сметка Цветанов победи с ипон представятиля на Сърия Дарко Брасньович.

При дамите единственото отличие извоюва Габриела Димитрова в категория до 48 кг. Тя завоюва сребърното отличие, откакто на финала позволи проваляне с ипон от Тамар Малка (Израел).

Ивайло Димитров се окичи с бронзов орден в категория +100 кг. Българинът мина през репешаж, с цел да стигне до мач за трето място. В борбата за бронзовото отличие той се наложи с ипон над представителя Хърватия Марсел Скалец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР