Отлично лекарство, известно от древни времена и което не е

...
Отлично лекарство, известно от древни времена и което не е
Коментари Харесай

Лечебно средство от зехтин и лимон – подходящо за всяка сутрин

Отлично лекарство, известно от антични времена и което не е за занемаряване. 

Знаете ли какво може да ви помогне една елементарна супена лъжица зехтин с лимон?

Както към този момент знаете, зехтинът е главен детайл на постоянно потребната средиземноморска диета. Той има незаменими мастни киселини които ни разрешават да се оправим да вземем за пример с по този начин наречения неприятен холестерол.

Това е по този начин нареченото течно злато, по този начин оценено от гърци и римляни. Но знаете ли по кое време зехтинът може да ни е от най-голяма изгода? На сутринта и обясняваме за какво!

1. За битка със запека

Ако комбинирате зехтин с лимон ще можете да смажете храносмилателната лигавица и да активирате функционалността на черния дроб и жлъчния мехур. Това просто средство за отбрана ни защищава от вътрешната страна, като работи като мощен антиоксидант, кадърен да ни освободи от токсините. Всичко това задейства храносмилането и оказва помощ за премахването на всичко, от което нямаме потребност.

2. Кардиопротективен резултат

Както към този момент споменахме, зехтинът е богат на мастни киселини, тези детайли, толкоз потребни за нашето тяло, че те задействат циркулацията, като отстраняват непотребния неприятен холестерол. Освен това е ужасно противовъзпалително и защитно средство, което в композиция с лимон ни обезпечава отлични витамини. Ето за какво ние освен ви го предлагаме, само че и най-малките могат да се възползват от приемането на онази елементарна чаена лъжичка зехтин с три капки лимон. Опитахме?

3. За салдото на черния дроб и жлъчния мехур

Много пъти се усещаме подути, тежки, изтощени и без изключително предпочитание за каквото и да било. Какво можем да създадем?

За да се преборите с това безсилие и дискомфорт, които се виждат на първо място заран, няма нищо по-добро от тази супена лъжица в допълнение зехтин и лимон. 

Отлично е да започнете да приемате това просто лекарство в случай че забележите, че се събуждате с пастообразна уста и с усет като киселина.  Това са дни в които спим неприятно, храносмилането се забавя малко, а от време на време даже изпитваме главоболие. Това е моментът, в който би трябвало да се пречистим.

Достатъчна е дребна супена лъжица зехтин екстра върджин с 3 капки лимонен сок. Вземаме го незабавно щом станете. След половин час закусваме умерено. Ще видите какъв брой добре стартирате да се чувствате!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР