Откритата наскоро статуя на принцеса Даяна в двореца „Кенсингтън“ е

...
Откритата наскоро статуя на принцеса Даяна в двореца „Кенсингтън“ е
Коментари Харесай

Статуята на принцеса Даяна - защо стихотворението е толкова значимо?

Откритата неотдавна скулптура на принцеса Даяна в двореца „ Кенсингтън “ е съпроводена от стихотворение, което и преди е било свързвано с починалата принцеса.

Под статуята на Даяна, която беше открита в четвъртък от синовете ѝ принц Хари и принц Уилям, на паветата е гравиран фрагмент от стихотворението „ Мярката на човек “.

„ Това са единиците за премерване на цената, на тази жена като жена, без значение от раждането “, гласи стихотворението. „ Не какъв беше нейният статус? / Но имаше ли тя сърце? / Как изигра ролята си, дадена ѝ от Бог? “

 принцеса Даяна скулптура Getty

Преди това стихотворението е включено в панихидата на принцеса Диана през 2007 година, 10 години откакто тя умира след автомобилна злополука в Париж.

39-годишният принц Уилям и 36-годишният принц Хари се събраха още веднъж на този значим за Даяна ден и откриха статуята в градината в двореца Кенсингтън.

„ Днес, на 60-ия рожден ден на нашата майка, си спомняме за нейната обич, мощ и темперамент - качества, които я направиха името на добротата и трансформираха безчет животи към по-добро “, споделиха братята в взаимно изказване.

 принцеса Даяна скулптура Getty

Що се отнася до самата скулптура, задачата на принцовете е била да „ отрази топлината, елегантността и силата на Даяна, принцесата на Уелс, в допълнение към нейната работа и въздействието, което е оказала върху толкоз доста хора “, обявиха от двореца.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР