Откриха оръжието, с което е извършено убийството в района на

...
Откриха оръжието, с което е извършено убийството в района на
Коментари Харесай

Откриха оръжието на убийството на Женския пазар

Откриха оръжието, с което е осъществено убийството в региона на Женския пазар по-рано през днешния ден. Разследващите са разкрили револвера под резервоар за боклуци на пазара. 

Гл. инсп. Николай Станчев, шеф на бранш " Разследване на престъпни закононарушения “ в Столична дирекция на вътрешните работи, че от откритото досега е ясно, че се касае за битов скандал, който е назрявал обратно в годините. 

По думите му нито жертвата, нито заподозреният са имали позволение за владение на оръжие. 

Има подавани сигнали и от жертвата, и от причинителя за разнообразни спорове, които са се случвали сред тях обратно във времето. Става въпрос както за вербална, по този начин и за физическа експанзия. И двамата нямат престъпни регистрации, означи гл. инсп. Станчев. 

В случая става дума за слагане на междинна врата в постройка. Пострадалият е извикал майстори, които да слагат вратата, само че причинителят не е бил склонен. В момента се организират разпити на очевидци и съседи, които биха могли да покажат цялата картина – защо са спорили двамата през годините. Различни неща се споделят. Нека систематизираме свидетелските показания, само че несъмнено е, че е имало битови спорове сред тях. Колко и да наподобяват обикновени са довели до този случай, прецизираха от Столична дирекция на вътрешните работи. 
   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР