Откриха офис на "Републиканци за България" в Монтана в присъствието

...
Откриха офис на "Републиканци за България" в Монтана в присъствието
Коментари Харесай

Откриха офиси на Републиканци за България в Монтана и Бяла Слатина

Откриха офис на "Републиканци за България " в Монтана в наличието на ръководителя и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев, както и на краткотрайния регионален координатор Камелия Кирилова.

,,Заедно с вас откриваме партийния ни офис в Монтана, събрали сме се хора на друга възраст, с друг житейски опит и разнообразни специалности и обществен статус. Обединени сме от желанието ни да създадем всички обитаеми места на територията на област Монтана - положителни и уютни места за живеене за нас, децата и внуците ни'', сподели краткотрайният регионален координатор за Монтана.

Политическа партия "Републиканци за България " ни дава опцията да реализираме тази смяна, а тя е належаща във всички сфери на страната – в държавното управление, държавната администрация, общините, в образованието, опазването на здравето, правосъдната система и в националната сигурност. Затова е нужно действително присъединяване в политическия живот – положителни резултати, позволяващи на "Републиканци за България " да влезе в Народното събрание, а за какво не и в държавното управление, съобщи Камелия Кирилова.

Зам.-председателят Павел Вълнев изрази разочарованието си, че се лишава правото на българите зад граница да гласоподават и ръководещото статукво ГЕРБ-ДПС е направило всичко допустимо този развой да е толкоз сложен, че се е трансформирал в съвсем неосъществим. Цветанов и Вълнев организираха работни срещи със симпатизанти и членове в общините Мизия и Враца.

По-късно откриха и офиса в гр. Бяла Слатина в наличието на краткотрайния регионален координатор за Враца – Тодор Тодоров.

В никакъв случай няма да ни е елементарно, само че хората, които сме се събрали тук сме минали през доста компликации, тъй че знаем какво да вършим тогава, когато е мъчно, с цел да можем да се поздравим с краен триумф!, сподели Тодор Тодоров.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази насладата си от обстоятелството, че от ден на ден младежи взимат присъединяване в активността на Политическа партия „ Републиканци за България “.

Предимството ни е, че в нашата партия даваме еднакъв старт на безусловно всички, без значение кой на каква възраст е, кой какъв пол е и сме „ за “ етническата приемливост и всеки да има опцията да се показва и взе участие интензивно в политическия живот на партията, уточни той.

След откриването бе извършена среща, на която бяха разисквани настоящи тематики – идните парламентарни избори, гласуването на българите в чужбина, демографската обстановка и политика, тежките проблеми както в община Бяла Слатина, по този начин и за цялата област Враца. На въпрос, обвързван с гласуващите българи в чужбина, Павел Вълнев отговори, че в случай че се вкара електронно гласоподаване към два милиона сънародници ще бъдат улеснени да упражняват правото си на глас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР