Отказах да стана президент на България! Това ексклузивно признание прави

...
Отказах да стана президент на България! Това ексклузивно признание прави
Коментари Харесай

Филип Киркоров отказал да стане президент на България

" Отказах да стана президент на България! "

Това извънредно самопризнание прави съветската легенда с български корени Филип Киркоров. Варненецът разкрива, че през 2000 година новоучредена българска партия му предлага да се кандидатира за президент. Киркоров акцентира, че известността му в родината при започване на хилядолетието е голяма, написа plovdiv24.bg.

" За българите аз бях като Гагарин, толкоз ме почитат ", разкрива пред съветско предаване Киркоров.

Той споделя, че политици отиват с предложение пред него да основат дружно партия и той да бъде претендентът им за президент.

" Казаха ми: Ще създадем партия, имаме предложение за вас. Хората доста ви обичат, по какъв начин гледате на това да участвате в изборите? ". Първоначално го одобрих просто като смешка, само че по-късно всичко беше подкрепено с много съществени документи ", напомня си случката естрадната легенда.

Киркоров признава, че се е поблазнил от концепцията, само че в последна сметка нещата се провалят.

" Представих си, че би трябвало да изкарам 4 години, а по-късно щях да бъда единственият в света президент-певец и всички щяха да ме канят да експортирам концерти ", шеговито кроил проекти Киркоров. Пречка в конституцията прекъсва още от зародиш политическата кариера на Филип Киркоров. За да стане президент на България, той би трябвало да е живял през последните пет години в родината си.

" Радвам се, че не се получи, тъй като в този момент като виждам тези небогати хора, които са някогашни актьори и поемат по пътя на политиката ", признава синът на Бедрос Киркоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР