Откакто започна инвазията му в Украйна на 24 февруари, влошеното

...
Откакто започна инвазията му в Украйна на 24 февруари, влошеното
Коментари Харесай

Бивш дезертьор от КГБ: Путин е тежко болен, ще се оперира от рак

Откакто стартира нашествието му в Украйна на 24 февруари, влошеното здраве на 69-годишния съветски президент е обект на гневни спекулации – спекулации, които прессекретарят Дмитрий Песков омаловажава, базирайки се на „ отличното “ здраве на Путин, написа.

Борис Карпичков, беглец от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) във Англия (и някогашен офицер от Второ основно ръководство, профилирано в контраразузнаването), счита, че неговият сътрудник страда от заболяването на Паркинсон, дружно с „ многочислени “ други болести, в това число деменция.

„ Той е — или най-малко работи като подобен — вманиачен и захласнат параноик “, сподели Карпичков пред вестник Sun на Рупърт Мърдок, сравнявайки Путин в това отношение със Сталин, който беше жертва на най-малко един удар.

Канал в Telegram, наименуван „ General SVR “ и за който се твърди, че е управителен от някогашен офицер от Службата за външно разузнаване на Русия, съобщи, че Путин ще се подложи на интервенция за неуточнена форма на рак в близко бъдеще, и че до момента в който е на операционната маса, краткотрайно заместител ще му бъде Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност на Русия, някогашен помощник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и дълготраен шеф на една от неговите наследници. Патрушев, както New Lines документира, е и един от най-ятребовите идеолози на режима.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР