Откакто управлява ГЕРБ и Бойко Борисов е министър-председател, парламентът е

...
Откакто управлява ГЕРБ и Бойко Борисов е министър-председател, парламентът е
Коментари Харесай

Случи Се Преди Минути: Корнелия Нинова Изсипа Ядрената Бомба! Това Надминава Всичките Ни Очаквания, Есемесите На Борисов Са

„ Откакто ръководи ГЕРБ и Бойко Борисов е министър-председател, Народното събрание е трансфорат в реализатор на едноличните му решения ”, съобщи тя и още веднъж повтори, че социалистите желаят референдум за документа против домашното принуждение, в който консервативни кръгове у нас видяха риск от признание на третия пол и еднополовите бракове.

„ Скъпи български дами, имам чувството, че някой ни употребява, използва. Слагат ни начело дамите и откъм гърба протягат ръка на най-скъпото ни – на детето ”, съобщи Нинова.

Тя обвърза позицията си с отхвърлената концепция на Българска социалистическа партия всяко българско дете да получава „ културен чек ” от 200 лева за български книги, филми и спектакъл. Според нея е нездравословна концепцията, че „ на тия деца няма да им дадем да четат български писатели, тия пари ще ги дадем на НПО-та ”, с цел да вършат стратегии за ексцентричната роля на пола.

Нинова призна, че ексцентрична може да бъде и ролята на жена, която кара трактор, само че съгласно нея е мъчно разбираемо: „ Най-лошото в един закон е когато е написан неразбираемо и дава опция да има друго пояснение ”.

Тя нападна поредно по тематиката ГЕРБ, Партията на европейските социалисти и омбудсмана и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Мая Манолова, които поддържат конвенцията.

Според водача на социалистите документът е подписан от външния министър Екатерина Захариева без никой у нас да разбере, минал е през Министерския съвет без задоволително данни за резултатите и в този момент Бойко Борисов се пробва да го прекара през Народното събрание с напън.

По адрес на ПЕС тя разяснява: „ Щеше ми се със същата мощ тия леви партии да си приказваме и един-друг да се притискаме за безработицата, за бедността, неравенствата и хората с увреждания (…) Българските социалисти считат по този начин (против конвенцията – б.р.), това е тяхното мнение и ще го не отстъпвам (…) Това да не е конгрес на ГЕРБ – 100 от 100 за единствения претендент за ръководител?! ”.

Мая Манолова пък била „ надпартиен човек по служба и по активност, да не се меси във вътрешните работи на Българска социалистическа партия, това не е нейна работа ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР