Откакто се появиха скандалните записи на Джулиана Гани, в които

...
Откакто се появиха скандалните записи на Джулиана Гани, в които
Коментари Харесай

Истинска радост или PR сцена? Джулката видя сина си, пусна идилични story-та от срещата

Откакто се появиха скандалните записи на Джулиана Гани, в които тя изяснява по какъв начин би пратила детето си в институция, а след няколко години би си родила друго, тя стана жертва на голяма хейт вълна. Ама в действителност голяма! Няма обява в Instagram, под която да не се лее хейт на кг по отношение на тези обвинявания.

Джулката несъмнено опита да поизчисти името си, като съобщи, че всичко казано в тези записи е резултат от мощна страст и няма майка, която да не обича и желае детето си. Последваха обаче нови записи от страна на Илиян и още непривични думи за една майка. И Джулката още веднъж се постара да покаже на почитателите си, че е добра майка. Направи го с поредност от сторита.

Виж още: " Къде са ти гърдите? ": EVA се оплака от заплашителен хейт в нета, тъй като имала дребен бюст

Кадърът нагоре е скрийншот от едно от сторитата, в които виждаме идилична сцена сред майка и дете. По този метод разбираме и, че въпреки всичко Джулката е видяла онлайн сина си - нещо, от което се жалваше преди седмица. 

Тогава Джулиана съобщи, че нееднократно е ходила до Монтана, където е Давид, с цел да го види. На това Илиян отговори, че в действителност към момента актуалната му брачна половинка е била едвам един път в града и то се е разходила във фитнеса му, с цел да прави подиуми. 

Виж още: Как са снимани секс сцените в " София Ден и Нощ " и кой кого ревнува в действителния живот

Иначе сторитата на Джулката са от явно направени в домашни условия. Кой е този дом, не е ясно, а и няма значение. Другият въпрос е кой е снимал тези клипчета.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР