Откакто роди близнаците си Ева Веселинова е като преродена във

...
Откакто роди близнаците си Ева Веселинова е като преродена във
Коментари Харесай

Удар след На кафе! Ева Веселинова удари кьоравото, вижте к...

Откакто роди близнаците си Ева Веселинова е като преродена във всеки смисъл на думата. Чаровната русокоска освен, че е на върха на щастието около дребните си дечица, само че наподобява, че сносно се оправя и във финансов аспект. Но сме надалеч от мисълта, че тя поддържа този стандарт на живот единствено с инфлуенсърството, с което се занимава неотдавна.

Феновете на експанелистката на Гала в " На кафе " чакаха, че неналичието на работа в малкия екран ще й повлияе отрицателно, само че доста сгрешиха.

Тези дни стана ясно, че Ева и обичаният й се местят в ново жилище и в този момент са в трескаво разискване за детайлите по интериора.

Припомняме, че преди към месец русокоската разгласи в обществените мрежи, че стартира ремонт на дома си, само че не посочи, че става въпрос за напълно ново и скъпарско жилище. Тя даже се допита до фейсбук приятелите си по отношение на мебелите.

" Мебелите в кухнята ще са перлено бяло с дървен плот, настилка – натурален дъб ", написа Веселинова.

Колкото до цветовете в детската стая, Ева към този момент е взела решение - оранжево - " два нюанса на оранжево – по-наситено и по-млечно. Обичаме топлите цветове. Те се отразяват на душевното положение и на настроението. Поддържаме усмивката по всевъзможен начин”, изяснява младата майка.

Въпреки че е безработна към този момент повече от година, Ева Веселинова сега наподобява даже по-успешна, в сравнение с като панелист в " На кафе " и по тази причина очевидно доста оказва помощ таткото на близнаците, който русокоската към момента крие от общественото пространство, написа " Уикенд ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР