Откакто порното се наложи все по-трайно в съзнанието ни през

...
Откакто порното се наложи все по-трайно в съзнанието ни през
Коментари Харесай

За и против една от най-срамните теми в секса

Откакто порното се наложи все по-трайно в съзнанието ни през последните две десетилетия, някак започнахме да имаме вяра, че в половия акт   няма неразрешени и извратени неща. 

И колкото и да настояват всички, че сексът бил двустранно наслаждение, порно промишлеността някак все обръща по-голямо внимание върху задоволяването на мъжките мечти, в сравнение с женските. Оралната обич, аналният секс, гълтането на семенната течност и всички останали по-нестандартни осъществявания в половите отношения вече се смятат за най-нормалното нещо на света и от нас, дамите, се чака всичко да ни харесва, да ни е обичано и да го одобряваме и вършим с лекост всякога.

Едно от нещата, за което доста двойки стигат до двупосочни отзиви, е точно гълтането на спермата откакто мъжът еякулира . Мъжете жадуват за това, само че на нас, дамите, не всеки път ни е по усета.

Това основава спорове в двойката, по тази причина в днешния материал ще ви дадем препоръки по отношение на всяка една от гледните точки:

 g iStock

Защо дамите обичат гълтането?

Дали е подходящо да използваме тъкмо думичката " обичат ", не е напълно ясно, тъй като не е и несъмнено какви усеща влага една жена, когато гълтам семенната течност на колегата си.

Някои представителки на нежния пол настояват, че този акт ги възбужда, само че статистиката сочи, че незабележим % от дамите обичат гълтането. 

Това обаче напълно не значи, че не си падат по оралната обич.

В множеството случаи, даже дамата да не харесва напълно усета на семенната течност, обича да доставя наслаждение на мъжа до себе си и посредством гълтането демонстрира любовта си към своя сътрудник.

И въпреки учените да настояват, че спермата дори е потребна за женското здраве, и че защищава от рак на гърдата, сигурно тези, които получават всякога 100% наслаждение от поглъщането на спермата, са точно мъжете, за които гледката по какъв начин дамата е в подчинена позиция, е невероятна. 

 Thinkstock

Защо дамите не обичат гълтането?

Не всички дами обаче одобряват концепцията за поглъщането на семенната течност добре. Някои се отвращават, а други имат алергия към съставките ѝ. Истината е, че всяко човешко тяло създава тайни - и мъжкото, и женското, само че това не е аргумент този секрет да бъде опитван.

Поглъщането на семенната течност работи по друг метод на всяка една жена - при някои нейният отрицателен резултат се демонстрира в болки и конвулсии в стомаха, за други има и по-дълготрайни последствия като обриви по тялото до няколко дни след приемът ѝ.

Не всички могат да оценят поглъщането на спермата като позитивен акт на обич, а го категоризират като едностранен акт на задоволяване – мъжете се любуват на еякулацията и гледката на жена, която гълтам спермата им, коленичеща пред тях, докато за дамата наслаждение няма.

 Thinkstock

Нека не пропущаме и обстоятелството, че поглъщането на сперма може да бъде заразно, в случай че мъжът е притежател на СПИН, гонорея, сифилис, херпес, хламидия или друго венерическо заболяване. 

Затова без значение дали това е измежду " обичаните ни специалитети " в секс менюто, или не, в случай че го вършим - би трябвало да имаме цялостно доверие на колегата си. Желателно е този съкровен акт на еротика да се случва единствено с непрекъснат другар, за който сме сигурни, че не може да ни болести с половопредавана болест.

А всичко останало е въпрос на настройка и предпочитание. Помнете, че никой мъж не може да ни кара и убеждава в нещо, което не ни харесва и не ни е прелестно да вършим. Много дами признават, че в живота си са имали сътрудници, с които не са се чувствали удобно, когато са поглъщали семенната течност, и по едно и също време са имали другари, с които им е било прелестно да го вършат.

Затова верният отговор на въпроса " За или срещу поглъщането на семенната течност? " е тъкмо този: както го почувствате съгласно индивида до вас и несъмнено, единствено в случай че сте сигурни, че и двамата сте изцяло здрави.

 Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР