Откакто новината за развода на Джизъса и Полина Спасова стана

...
Откакто новината за развода на Джизъса и Полина Спасова стана
Коментари Харесай

Простотията си е простотия, но Джизъса й виновен: Не е за вярване на кого се пусна Полина Спасова!

Откакто новината за развода на Джизъса и Полина Спасова стана факт, нещата бяха показани по този начин, все едно за всички любовни неудачи на велинградчанката е отговорен Благой Георгиев. Самата тя подклаждаше слуховете като не спря да тръби по какъв начин футболистът не бил гальовен, не знаел що е романтика, не бил грижлив и бля, бля...

Ще си каже човек - е, сбъркало момичето, обикновено. Млада е, ще си откри подобаващ, към този момент има опит и най-малко знае какво не желае. Да, но различен път! Новият на Полинка се оказа същата " бира ", че може би и по-зле. Става дума за не изключително прочут (да не кажем никак) чалгаджия на име Андон.

Андончо е младок, който очевидно е решил да си прави пиар и да се прочуе около интереса на Полито към него - в този момент му е паднало. Пита се обаче какво търси и на какво се надява тя?!

Спасова пусна фотоси в нета, на които двамата с чалгаря са в автомобил, застанали компактно един до различен, а очичките на мацката искрят - очевидно е хлътнала.

Разбира се, погледът на Андон е изцяло друг и в него не долавяме грам възприятие, друго от елементарната показност. " Ех, забърсах някогашната на Благо Джизъса, в този момент всички ще ме научат " - мечтае си най-вероятно артистът.

А по какъв начин ще се развият връзките им, е повече от предвидимо.

Тагове: благой георгиев Полина Спасова Джизъса Благо Джизъса развод Андон чалгаджия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР