Тони Стораро е обичан от мнозина чалга изпълнител, но истината

...
Тони Стораро е обичан от мнозина чалга изпълнител, но истината
Коментари Харесай

Тони Стораро – лъжец и кръшкач, който заличи една певица!

Тони Стораро е обичан от мнозина чалга реализатор, само че истината е, че като човек надалеч не е цвете за мирисане. В това се убеди колежката му Мира, чиято кариера на процедура завърши след повече от 20 години в попфолка.

Скандалът посред им е прочут на всички. Фики Стораро и Мира направиха песни с идентичен рефрен, което докара до повтаряне. Певицата първа приключи парчето, само че с помощта на заканите на Тони Стораро към продуцента песента на Фикрет бе излъчена първа.

Мира се разсърди и напусна „ Диапазон рекърдс ”, което значително значи край с нея като чалга дива. След като отсъства от сцената близо 10 години, защото беше в чужбина, в този момент е без продуцент и надали някой ще се сети за тогавашното протеже на Милко Калайджиев.

Цяла една кариера бе заличена поради нахалството и наглостта на Тони Стораро. Той обаче се оказа и измамник, защото звъннал персонално на Мира да й изяснява, че не е претендирал Фики да е преди нея, само че логиката от развилите се събития сочи друго.

Все отново какво може да се чака от мъж, който от 25 години изневерява най-безскрупулно на брачната половинка си. Дори имаше наглостта в ефир на посъветва сина си Фики да прави също, само че да гледа жена му да не разбере. Очевидно е, че Тони е човек без капка морал.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Тони Стораро Фики Стораро Мира
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР