Откакто напуснаха Белия дом през 2021 г., Доналд и Мелания

...
Откакто напуснаха Белия дом през 2021 г., Доналд и Мелания
Коментари Харесай

Мелания пак прави напук на Доналд

Откакто напуснаха Белия дом през 2021 година, Доналд и Мелания Тръмп сякаш живеят напълно друг живот. И до момента в който бяха Първо семейство на Съединени американски щати не се появяваха особено постоянно дружно, само че след тази смяна напълно започнаха да гледат в разнообразни направления. А това породи редица догатки - като това, че към този момент не са съпрузи и че връзките им са напълно официални.
 Мелания Тръмп - освен първа дама, само че и разпален консуматор на обществените медии
С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Преди всичко сме хора

А Мелания продължава да си прави каквото си желае и да не се съобразява особено с Доналд. Тя продължава да се занимава със своите благотворителни действия и понякога взе участие в разнообразни начинания. А последната е повече от забавна.

На 15 декември е планувано госпожа Тръмп да приказва на гала по натурализация на американски жители. Присъствието й на сходно събитие е повече от уместно, тъй като е родена в Словения и също спада в тази рубрика. 
 Снимка 645195

По-интересно в тази ситуация обаче е, че хазаин на събитието е Националната администрация за архиви и записи. Именно националният списък повдигна през 2021 година дело против Доналд Тръмп поради отхвърли му да върне класифицирани документи след напускането на Белия дом, напомня SheKnows.

Съпротивата и частичното връщане на книжата докара до следствие от ФБР и повдигането на десетки обвинявания против някогашния президент, за множеството от които към момента чака присъдата си. А в хода на делата стана ясно, че секретните документи са били разхвърляни на всички места в имението му Мар-а-Лаго, което го е направило налични и от личния състав, и от гостите. И по този начин би могло да се заплаши националната сигурност.
 Доналд Тръмп и признанието какво ненавижда Мелания Тръмп
Мелания го ненавижда, само че Доналд не стопира да го прави

Явни несъгласия

Това съвпадане наподобява изобщо не тормози брачната половинка му, която намерено се дистанцира от всички правни проблеми, които преследват Доналд Тръмп в последните години. А с появяването си в Националния списък Мелания още веднъж ще се съобщи като обособена персона, която преследва своите цели и не желае да потъва надолу дружно с мъжа си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР