Откакто миналата седмица разкрихме за връзката на Фавиол с поп-фолк

...
Откакто миналата седмица разкрихме за връзката на Фавиол с поп-фолк
Коментари Харесай

Гнусно парадиране! Фавиол Сефери се фука брутално с „Бентли“ за 500 бона

Откакто предходната седмица разкрихме за връзката на Фавиол с поп-фолк певицата Лорена , получихме много сигнали за арогантното поведение на ютубърът. А и самият той през вчерашния ден качи клипче в Инстаграм по какъв начин подкарва първокласното возило на стойност над половин милион

Фавиол стана известен преди 2-3 години с пародиите и видеата, които правеше във Facebook. Тогава хората извънредно доста го харесаха, най-много поради възприятието му за комизъм и скромността му. От тези негови черти обаче няма и спомен към днешна дата. Според източници на HotArena самозабравилият се ютубър гушкал по 200 бона месечно от продажбите на парфюма му, а за старите си другари и занимания Фавиол не желал и да чува.

Забавните клипове и пародии са сменени от показни вечери с известни българки и фотоси на скъпи коли.

Освен почитателите му, пропищели от изцепките на Сефери са и живущите в Студентски град, в който блогърът скоро се похвали, че си е закупил апартамент. Наши читатели непрекъснато алармират за надменно му и нападателно държание, а предишният месец Фавиол и двама от охранителите му спретнали жесток пердах пред чалготека, като нападнали група подпийнали студенти .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР