Откакто истерията в Съединените щати се засили, че Китай и

...
Откакто истерията в Съединените щати се засили, че Китай и
Коментари Харесай

Пентагонът се готви за маневрена война в космоса

Откакто нервността в Съединените щати се ускори, че „ Китай и Русия се движат към милитаризация на космоса ", американските военни започнаха със заявките по отношение на съответните стъпки, които мечтаят да подхващат.

Според представителите на военновъздушните сили на Съединени американски щати, при положение на нахлуване в космоса, те работят за основаване на сателитни групи, които да могат да заобикалят ракетите земя-космос и даже сателитно оръжие: „ Ние би трябвало да дадем на бъдещите си спътници опцията интензивно да маневрират, да им дадем спомагателен късмет да оцелеят в пердах. Ние започнахме към този момент да внасяме промени ”.

Тези мнения бяха направени седмица откакто американското военно разузнаване (DIS) предизвести, че Китай и Русия създават галактически лазери и други страшни оръжия.

„ Очевидно е, че в случай че някой стреля по вас, би трябвало да напуснете рисковата зона. Следователно, даването на еластичност при маневрирането на нашите галактически системи става доста значимо. Маневреността изисква гориво, нови мотори и доста други неща ”, съобщи Майкъл Дики от галактическото командване на Военновъздушни сили.

Но има и проблеми - спътниците са прекомерно дребни, с цел да имат огромно количество гориво. – „ Нашите спътници не доближават 9g ”, съобщи Дики. Той разказа вероятното маневриране като „ постепенно превъртане ” – „ нещо сходно на това, което Киану Рийвс направи в „ Матрицата ”.

Едно от тактическите решения е преместването на спътниците от по този начин наречените „ предвидими орбити ”, които включват геосинхронни и ниски орбити. Полковник Ръсел Тихън от Центъра за галактически и ракетни системи на военновъздушните сили съобщи, че експертите в този момент работят по способи за пренасяне на спътници от високи орбити в ниски и по принцип за основаване на един тип „ динамична архитектура на военната група ”.

Друг основен миг е по-бързият и по-пълен продан на данни сред спътниците за ускорение на реакцията.

Напоследък Съединените щати по-често показват други решения: въоръжаване на спътници със системи за противоракетна защита и отбранителни системи против други противников оръжия, стратегия за инсталиране на манипулатори на спътници, видимо за ремонтни работи, основаване на бойни платформи и така нататък Но все пак, точно те споделят, че „ Китай и Русия минават към въоръжаване на космоса ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР