Откакто е майка, на Приянка Чопра вече ѝ се налага

...
Откакто е майка, на Приянка Чопра вече ѝ се налага
Коментари Харесай

Операцията, която едва не слага край на кариерата на Приянка Чопра

Откакто е майка, на Приянка Чопра към този момент ѝ се постанова да съвместява работата си като актриса с възходящите отговорности у дома. Тя обаче в никакъв случай не е криела, че е късметлийка и може да разчита на помощ. А също така има и постоянен сътрудник до себе си в лицето на Ник Джонас.
 Семейното благополучие на Ник Джонас, Приянка Чопра и щерка им Малти Мари в фотоси
Зад кулисите на фамилното благополучие на Ник Джонас и Приянка Чопра

Важните моменти, които споделят с щерка си Малти Мари

В изявление за Шоуто на Хауърд Стърн актрисата споделя, че през 2015 година, когато взе участие в сериала " Куантико ", Кевин Джонас в действителност ѝ е уредил среща с по-малкия си брат Ник. Приянка не крие, се е развълнувала, тъй като си пада по музиканти. И по този начин, няколко години след първата им среща, двамата към този момент са семейство.

По време на диалога си с Хауърд Стърн актрисата се връща още по-назад в предишното си и споделя малко повече за детството си и за какво не всеки път ѝ е било елементарно.

Приянка Чопра разкрива, че в един миг татко ѝ е бил " параноичен ", защото е изпратил дребното си 12-годишно момиченце в Америка с плитки, а то се е върнало... към този момент по-скоро като жена. Момчета даже са почнали да я преследват, а едно от тях даже се е осмелило да прескочи балкона ѝ през нощта. И тъй като татко ѝ е схванал за случката, като решение на казуса просто е решил да сложи решетки на прозорците на стаята ѝ.

Бащата на Приянка може и да е бил непоколебим с нея, само че в това време постоянно я е подкрепял. Актрисата споделя още, че е била в доста тъмна фаза от живота си, когато е трябвало да ѝ се направи интервенция за премахване на полип в носната празнина, написа just jared. След процедурата лицето ѝ е изглеждало много друго и това я е довело до " дълбока меланхолия ". В този интервал тя е била уволнена от три разнообразни кино лентата и по тази причина е повярвала, че актьорската ѝ кариера " е завършила, преди да стартира ".
 Приянка Чопра и обидната процедура, на която се е подлагала в Боливуд
Обидната процедура, на която се е подлагала Приянка Чопра

Когато си индийка и искаш да успееш

Баща ѝ (който е лекар) се оказва индивидът, който ѝ оказва помощ да откри храброст да се подложи на втора, коригираща интервенция. Приянка Чопра споделя, че той е бил до нея в операционната, държал е ръката ѝ е главният " провинен " тя още веднъж да построи увереността си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР