Откакто е излязла от Ергенът Айлин Бобева не спира с

...
Откакто е излязла от Ергенът Айлин Бобева не спира с
Коментари Харесай

Айлин от Ергенът хвърли голяма бомба: С Евгени беше само веднъж!

Откакто е излязла от " Ергенът " Айлин Бобева не стопира с провокациите и скандалните самопризнания в мрежата. Каратистката, която Евгени Генчев освен, че не пожела за своя житейска спътница, и изгони от формата не един път, а цели два пъти, очевидно не си поплюва.

Само да напомним, че откакто не получи роза в шоуто, Бобева безсрамно пристъпи разпоредбите на формата и се върна назад, само че пианистът още веднъж й сподели вратата.  " Дразни ме, че се държат зле с мен, най-малко множеството, само че какво да направя като с положителните ми е скучно ", съобщи после Бобева.

Но и не спря дотук! За да развихри тотално пристрастеностите към историите си с най-желания тв ерген сега, брюнетката добави:  " С него беше единствено един път, не повече! "  

Тя не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го декларира непосредствено, а продължението оставяме да доразвиете вие. Затова и евентуално думите й, че е било " единствено един път ", са задоволително красноречиви в тази ситуация. Да не забравяме, че двамата с Евгени са били в луксозното имени цели три месеца, колкото са траяли фотосите.

" Айлин му е бутнала, доста ясно. Тя сама си сподели, че тези неща не са проблем, а и имаше интервал, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, тъй като очевидно Евгени желае за брачна половинка сериозна жена, а не бръмчалка ", разясняват в нета, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР