"Отиваме на битка - характер, настройка за игра, тактическа дисциплина

...
"Отиваме на битка - характер, настройка за игра, тактическа дисциплина
Коментари Харесай

Краси Балъков преди реванша с Пирин: Отиваме на битка

"Отиваме на борба - темперамент, конфигурация за игра, тактическа дисциплинираност ще бъдат съществени фактори за прекосяването в идващия кръг. Така че нямаме различен вид, с изключение на да преследваме успеха в Благоевград. Един гол, вкаран от нас, ще ни сложи в удобна обстановка, до момента в който един позволен гол ще ни направи догонващи. Всички играчи са наясно какво ни чака, спокойни сме, готови сме и надяваме да се поздравим с класиране за идващия плейоф за 11 място. Няма да е елементарно, само че сме подготвени ", разяснява треньорът на Етър Красимир Балъков преди заминаването на отбора за Благоевград.

В понеделник следва реваншът с Пирин от плейофите на Първа лига.

- Има ли напрежение предвид на решаващия темперамент на дуела?

- Германците споделят: в спокойствието е силата. На моите футболисти съм обяснил, а и нееднократно към този момент съм го казвал, че футбол със боязън не се играе. В тази фаза е належащо и самообладание в играта.

- Определихте ли към този момент групата за мача?

- Решихме за Благоевград да пътуват 20 футболисти, там ще дефинира групата от 18 играчи.

- Ще коментирате ли назначението на Никола Попов за основен арбитър на дуела?

- Никола Попов е един от мощните български съдии, свири и финала за купата. Това демонстрира, че БФС дефинира мача като един от най-възловите. Надявам се да стане един правилен мач, дано завоюва този, който заслужава. Ние ще дадем всичко от себе си да се поздравим с триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР