Отговорността за поставянето на ваксината се прехвърля върху този, който

...
Отговорността за поставянето на ваксината се прехвърля върху този, който
Коментари Харесай

Мангъров: Отговорността за ваксинирането се прехвърля върху този, който си я поставя

Отговорността за слагането на ваксина та се трансферира върху този, който си я слага. За имунизациите против COVID-19 е нужно да се попълня осведомено единодушие, само че за всички останали ваксини, не се изисква такова осведомено единодушие. За да има такова единодушие, би трябвало да има информация, а все още такава няма. Хората би трябвало да се имунизират, само че би трябвало да се имунизират тези, които желаят, без да се поставят условия и да се задължават. Това сподели в брифинг на АБВ доцент Атанас Мангъров.

Той разяснява и ваксина та " АстраЗенека " и информацията за нея, че провокира тромбози. А за Рнк имунизациите пък посочи, че е известно, че причиниват миокардити. По думите му следва в късата характерестика на РНК-ваксините да се вкара и сиднрома на Гербер.

Във връзка с предлагането на " Пфайзер " да се постави и трета доза поради Делта разновидността, доцент Мангъров разкритикува неизвестността и дребното информация по въпроса. Той разясни, че въз основа на това човек не може да направи осведомен избор. Ваксините на COVID-19 имат за цел да предпазят човек, само че те са натоварени със свърхочаквания, че единствено те ще предпазат хората от пандемията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР