Отговорността не е хипотетична, а конкретна.Има един сериозен конфликт, който

...
Отговорността не е хипотетична, а конкретна.Има един сериозен конфликт, който
Коментари Харесай

ЛИЦАТА, КОИТО СА СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА НИ. ГОВОРЯТ ЗА „ПУТИН“, КАТО ЧОВЕК С КОГОТО СА ИГРАЛИ В ПЯСЪКА И СА ПРАВИЛИ ЗАЕДНО КОФИЧКИ В ДЕТСТВОТО. СВЕТОВНОТО ЛИДЕРСТВО НЕ Е ТЕМА ЗА ВСЯКА УСТА!

Отговорността не е хипотетична, а съответна.

Има един сериозен спор, който остава прикрит за жителите по целия свят. Това е хроничната рецесия сред експертиза и политика! Политиците основават неверно чувство в жителите, че всички техни решения следват здрава логичност и са подчинени на висока експертиза. Това е неистина, която не би трябвало да бъде прощавана, тъй като нейните последици са смъртоносни за лоялния жител. Политическата и експертна логики са изцяло противоположни, тъй като имат друг генезис, същина и цели. Много рядко съответстват.

Надявам се в този момент да си обяснявате за какво политиците и държавниците приказват едно, а се случва друго. За страдание, до момента в който международната експертиза се движи в непрестанен строеж, лицата в политическото простраство от ден на ден деградират и най-после се трансформират в политкоректни говорящи глави. Нищо повече или по-малко.

Няма „путинова русия“ и „байдънова америка“, другари!

Това е демогогия от най-нисък порядък, токсичен плод на личностно оскотяване. Прави усещане, че в националните ни медии участват единствено посетители и публицисти, които приказват за „путин“, като човек с който са играли в пясъка на морето и са правили дружно кофички в детството си. Всъщност, става дума за простаци, които са толкоз изгубени в себе си, колкото качеството на възпитанието им в първите седем години. Лица, чиято персонална отговорност през целият им живот ще стигне до грижа за личния им гъз и рядко до този на децата им. Лицата, които са позор за страната и нацията ни.

Световното водачество господа, не е тематика за всяка уста!

Това е доста сериозна и комплицирана игра на ползи, от която зависи живота и гибелта на милиарди хора по Земята. Установяването на балансите по експертен ред не е толкоз сложна работа, само че когато се намеси политическия детайл, стартират международните спорове.

Днешната рецесия не се намира в Украйна, тя единствено официално се прояви там. Когато се отворят портите адови се отварят и доста други благоприятни условия, които към този миг са били затворени. Лично аз съм уверен, че това ще бъде позитивен за света преход. Неизбежен.

И все пак и макар всеки, има съответни отговорни лица, които употребиха и употребяват големи пари от нашите общи налози и отговорности, с цел да подсигуряват сигурността и благоденствието ни като българска нация.

През миналите 30 години на преход тези псевдо-политически водачи трансфораха живота ни в истински пъкъл! С всички тях без изключения би трябвало да се разделим изрично и вечно, тъй като отговорността за следствията е единствено и само тяхна. И тъй като днешната политическа отговорност е равна на чиста безнаказаност смятам, че би трябвало да е друга. Категорично.

Поговорихме, не се разбрахме – какво друго има да си кажем? Като във война.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР