Отговорът на Русия на всякакви атаки на Киев срещу Запорожката

...
Отговорът на Русия на всякакви атаки на Киев срещу Запорожката
Коментари Харесай

Захарова: Русия готви твърд отговор на атаките на Украйна срещу Запорожката АЕЦ

Отговорът на Русия на всевъзможни офанзиви на Киев против Запорожката атомна електроцентрала ще бъде корав, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова по време на брифинг, оповестяват съветски медии.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11045
" Русия ще продължи да пази Запорожката атомна електроцентрала и ще дава отговор извънредно сурово на всевъзможни офанзиви на Украйна против това оборудване. Още веднъж призоваваме управлението на Организация на обединените нации и МААЕ да не си затваря очите за обстановката към Запорожката атомна електроцентрала и ясно да се уточни кой е отговорен за протичащото се и къде действително съществува опасност за сигурността и действието на това гражданско оборудване ”, прибавя Захарова.

Отговорът на Русия на всевъзможни офанзиви на Киев против Запорожката атомна електроцентрала ще бъде корав, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова по време на брифинг, оповестяват съветски медии, представени от " Труд ".

" Русия ще продължи да пази Запорожката атомна електроцентрала и ще дава отговор извънредно сурово на всевъзможни офанзиви на Украйна против това оборудване. Още веднъж призоваваме управлението на Организация на обединените нации и МААЕ да не си затваря очите за обстановката към Запорожката атомна електроцентрала и ясно да се уточни кой е отговорен за протичащото се и къде действително съществува опасност за сигурността и действието на това гражданско оборудване ”, добави още Захарова, представена от " Труд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР