Отглеждането на пчели ще бъде новият хит в земеделието, твърдят

...
Отглеждането на пчели ще бъде новият хит в земеделието, твърдят
Коментари Харесай

„Агрион“ продава изгодно ниви за пчелари

Отглеждането на пчели ще бъде новият шлагер в земеделието, настояват специалисти. Причината е, че за първи път тази година бранш „ Пчеларство “ ще бъде подпомаган от мярка „ Агроекология и климат “ от Програмата за развиване на селските региони в новата Общо селскостопанска политика (ОСП 2023 - 2027г.).

Двете посоки от мярката ще подтикват действия за краткотрайно разполагане на пчелни фамилии в зони Натура 2000 и запазване на пчелни фамилии.

Очаква се тези спомагателни средства да подтикват доста хора да се насочат към този бранш. За да ги поддържа, водачът в сектора „ Агрион “ вади на пазара хиляди декари земеделска земя, на цени започващи от 300 лева на дка.

Парцелите са доста подобаващи за пчеларство защото част от тях са в Натура 2000. Почти всички пък са ситуирани към медоносни насаждения, което е едно от главните условия на пчеларството.



Всички могат да бъдат закупени и на погашение през дъщерното сдружение на „ Агрион “ – „ Агрион Финанс “.

Добрата вест е, че в случай че желаете да намерите своята земя, няма потребност от ставате от стола. Дигиталната платформа на автоматизира съвсем всички стъпки по закупуване на земя.

Тези, които имат предпочитание да изберат качествена земя от уеб страницата на „ Агрион “, могат да прегледат парцелите в. Следващата стъпка е да се свържат с специалистите на компанията. Заявката може да бъде подадена онлайн, по телефона, посредством националния номер 08001166 или през системата за чат онлайн на уеб страницата. Експертите на „ Агрион “ са разполагаем за обстойна консултация за договорката.

“Дигиталните решения и нововъведенията постоянно са били част от нашата бизнес тактика. Ситуацията през последната година ни даде опция да ги ускорим и да концентрираме старания върху по-бързо въвеждане на софтуерни решения. Част от тях е опцията нашите клиенти да купуват земи съвсем напълно онлайн, непосредствено през уеб страницата www.agrion.bg ”, споделят от сдружението.

Имотите, които се оферират на уеб страницата на „ Агрион “, са на територията на цялата страна, като максимален интерес провокират тези в областите Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, София.

„ Най-важното, което би трябвало да кажем на нашите сътрудници и клиенти е, че „ Агрион “ продължава да работи интензивно за тях. Търсим нови бизнес ниши, като пчеларството, за което имаме подготвени аграрни решения. За още по-голямо тяхно облекчение, към този момент предлагаме и опцията да купят земя съвсем напълно по цифров път. Интересът е голям и сме удовлетворени, че от ден на ден хора, които се интересуват от земеделие, избират „ Агрион “ за сътрудник “, споделят от сдружението.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР