Отдавна сме спрели да броим колко пъти точно сме ги

...
Отдавна сме спрели да броим колко пъти точно сме ги
Коментари Харесай

10 коледни филма, които ще гледаме и тази година

Отдавна сме спрели да броим какъв брой пъти тъкмо сме ги гледали и просто ще си ги пуснем и тази. Особено тази, в която честваме по-различно, по-тихо и в по-тесен кръг. Ще прекараме съвсем цялото си време вкъщи, тъй че сигурно ще се насладим на най-малко един от тези 10 кино лентата, без които празниците не биха били същите. Поне в това да спазим традицията, да се заредим със смях и сантиментално въодушевление, тъй като все пак Коледата е допустима.

„ Камъкът на раздора “

Не единствено поради невероятния и звезден актьорски състав –, Даян Кийтън, Рейчъл Макадамс, Клеър Дейнс, Крейг Нелсън и Люк Уилсън, тази сантиментална комедия е в топ листата ни с коледни филми. Харесваме трансформацията на консервативната Мередит (Сара Джесика Паркър) и старанието й да се хареса на едно огромно и щуро семейство. Харесваме и любовните истории, които толкоз ненадейно и чаровно се преплитат, с цел да ни накарат да повярваме, че верният човек постоянно се появява в верния миг.



„ Наистина обич “

Никога няма да ни омръзне, нали? Затова от време на време си го пускаме освен на Коледа, само че и на 14-и февруари или когато просто ни се гледа някоя сантиментална класика. Сега още веднъж е време, в което бихме си припомнили смешно-тъжните истории на героите в този филм. Да се заразим от смеха им, да избършем сълзите им, да ги прегърнем и да си дадем обич. Неочаквана, (не)желана, необяснима...



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР