Отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Поне така казват хората. Покрай

...
Отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Поне така казват хората. Покрай
Коментари Харесай

Сестрите, които заразяха сърфа, за да продават голи снимки

Отчаяните времена изискват обезверени ограничения. Поне по този начин споделят хората. Покрай пандемията обаче разбираме, че този израз се взима на съществено от от ден на ден хора.
 Рене Грейси и какво мисли татко ѝ за порно кариерата на някогашната автомобилна състезателка
Когато бащата поддържа щерка си да снима порно

Още за противоположния завой в кариерата на Рене Грейси

Вече обърнахме внимание на Рене Грейси, която реши да се преориентира и от автомобилните надпревари направи завой към порното. Просто тъй като по този начин печели в пъти повече.

И Грейси не е единствената, която го прави. От Yahoo Sport Australia разбираме, че сестрите Ели-Джийн (25 години) и Холи-Дейз Кофи (22 години) са оставили сърфирането на назад във времето, с цел да печелят пари от продаването на наличие за възрастни.

на Апр 23, 2020 в 6:31 PDT

Двете австралийки обаче не са се обърнали към набиращата все по-голяма известност платформа OnlyFans, а са основали собствен личен уебсайт. Но правилото е същият, тъй като против месечен абонамент всеки искащ може да вижда техни фотоси и видеа, които са възрастни.

на Юли 21, 2020 в 8:42 PDT

Това наслаждение пък са решили, че ще коства на клиентите по 10 $ на месец, като има опцията и за чат с тях. Очевидно е, че това се трансформира в наклонност, само че не сме сигурни дали е за положително.
 Кармен Грийнтри и разказът на сърфистката за отвличането и изнасилването ѝ в Индия
Сърфистката, която е минала през пъкъла на отвличането и изнасилването

Кармен Грийнтри демонстрира, че човек може да преодолее всичко

Ели-Джийн и Холи-Дейз имат и две по-малки сестри - Бони-Лу (19 години) и Руби-Лий (20 години), като четирите са считани за сестрите Кардашиян, само че на сърфа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР