Отборите от Висшата лига и Чемпиъншип са направили 81 вътрешни

...
Отборите от Висшата лига и Чемпиъншип са направили 81 вътрешни
Коментари Харесай

Притеснителен доклад за Висшата лига в Англия

Отборите от Висшата лига и Чемпиъншип са създали 81 вътрешни полета за 100 мача от шампионата и ФА Къп в границите на два месеца, демонстрира следствие на BBC.

 Във времена, в които от ден на ден се приказва, че късите полети би трябвало да бъдат сменени с други форми на напредване, да вземем за пример трен, клубовете от Англия не престават да избират авиотранспорта.

От медията са се свързали с всички 20 клуба от Висшата лига и са открили, че в интервала 19 януари - 19 март гостуващите тимове са избрали да летят в почти 40 от 100 случая за мачове от Висшата лига, Чемпиъншип и ФА Къп.

Общата численост от 81 полета включва и полетите за връщане, като най-краткият полет е бил 27 минути, а най-дългият - 77. Средната дълготрайност на полетите е била 42 минути.

Повечето клубове отхвърлят да разясняват информацията, само че Арсенал декларират, че полетите за гостувания за мачове от шампионата и купите са виновни за едвам 0.25 % от общото количество нездравословни излъчвания на клуба за сезон 2021/22.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР