Отборите на Ювентус и Интер завършиха наравно 1:1 в първа

...
Отборите на Ювентус и Интер завършиха наравно 1:1 в първа
Коментари Харесай

Ювентус и Интер не се победиха в първия полуфинал за Купата, масови разпраии след края на срещата

Отборите на Ювентус и Интер приключиха наедно 1:1 в първа среща сред двата отбора от полуфиналите в шампионата за Купата на Италия, която се организира в дома на " бианконерите " в Торино.

Любопитното е, че и двете попадения в срещата паднаха след 80-а минута, като Хуан Куадрадо даде задатък на " Старата госпожа " в 83-а минута, откакто се възползва от неприятно изчистване от страна на защитата на гостите.

Дълбоко в добавеното време на мача обаче Бремер игра с ръка в наказателното поле и Интер получи правото да извърши дузпа. Ромелу Лукаку застана зад топката и я прати в мрежата на Войчех Шченсни, с което фиксира и крайното 1:1.

Истинският безпорядък обаче стартира след попадението на белгиеца, защото то докара до ескалация на напрежението сред футболистите и на двата отбра. В последна сметка съдията Давиде Маса сподели жълти картони на двамата голмайстори Куадрадо и Лукаку, само че за Ромелу той беше втори в срещата и респективно червен, който изпрати нападателя предварително към съблекалните.



След края на дуела обаче разправиите сред двата състава продължиха, което докара до изгонването и на Хуан Куадрадо от отбора на Ювентус, и на Самир Ханданович от този на " нерадзурите ".

Така или другояче футболният спор сред Юве и Интер завърши при резултат 1:1 и по този начин всичко ще би трябвало да бъде решено на реванша в Милано, който е плануван за 26 април.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР