Отборите на Верона и Аталанта завършиха наравно 1:1 в първи

...
Отборите на Верона и Аталанта завършиха наравно 1:1 в първи
Коментари Харесай

Аталанта се препъна във Верона

Отборите на Верона и Аталанта приключиха наедно 1:1 в първи мач от 34-ия кръг на Серия “А”, който се изигра на “Маркантонио Бентегоди”. Така “мастифите” записаха пети следващ дуел без победа, до момента в който “нерадзурите” удължиха серията си без проваляне на 16 срещи във всички шампионати.

През първото полувреме двата тима не съумяха да стигнат до гол, като най-близо до подобен бяха Марио Пашалич и Дуван Сапата за гостите, както и Давиде Фараони за домакините. В 50-ата минута обаче Корай Гюнтер позволи груба неточност, която разреши на Сапата да вземе топката. Защитникът по-късно се опита да повали мощния колумбиец, само че не сполучи и по този начин нападателят откри в интерес на бергамаските. Тяхната преднина обаче не устоя дълго, защото в 59-ата минута Пиерлуиджи Голини мазета удар на Амир Рахмани, само че Матео Песина беше прецизен при добавката си за крайното 1:1.
#VeronaAtalanta | 1-1 | FULL-TIME

Finisce in parità al 'Bentegodi'.
It's a tie in Verona.#GoAtalantaGo pic.twitter.com/VOOeLvd3yx
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) July 18, 2020 Така Аталанта събра 71 точки и се изкачи на второто място в класирането, изпревайрвайки по голова разлика Интер, чийто мач от кръга е на следващия ден. Верона пък остана на деветата позиция с 45 пункта в своя актив. Серия А 34 кръг, събота 18 юли  Верона 1:1краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР