Отборите на ЦСКА-София и Левски ще се изправят един срещу

...
Отборите на ЦСКА-София и Левски ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Преди ЦСКА-София – Левски: „Червените“ ще търсят задължителна победа в дербито

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Отборите на ЦСКА-София и Левски ще се изправят един против различен в огромното дерби на българския футбол от 26-ия кръг на Ефбет лига. Двубоят ще се играе през днешния ден, 17 април, от 17:30 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" Червените " ще се опитат да се възползват от управническата рецесия в Левски, която докара до напускането на треньора Станимир Стоилов, който ще бъде сменен до края на сезона от Елин Топузаков. Играчите на Саша Илич са в люта борба с Лудогорец за първото място, като след успеха на " орлите " над Арда в петък преднината на " армейците " на върха е единствено една точка. ЦСКА-София има да си връща на Левски и за загубата от есенния полусезон, като това бе едно от единствено двете провали на отбора през цялата акция.

От своя страна Левски стабилизира резултатите си след невижданата серия от 11 следващи мача без победа. " Сините " записаха четири поредни победи, без да позволен гол. Всичко това обаче се случи под управлението на Стоилов, който към този момент не е на " Герена ", а тежката задача да го замести има Елин Топузаков.

Левски също се нуждае от победа в борбата за присъединяване в първата шестица на плейофите и битка за присъединяване в Лигата на конференциите през идващия сезон. Тимът заема четвърто място в класирането с 44 точки, 10 по-малко от третия ЦСКА 1948, който е изиграл мач повече. От друга страна задатъкът на " сините " пред седмия Славия е единствено три точки.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР