Отборите на ЦСКА 1948 и Берое играят при резултат 0:0

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Берое играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Берое 0:0, пропуски и за двата тима

Отборите на ЦСКА 1948 и Берое играят при резултат 0:0 в финален мач от 11-тия кръг на efbet Лига.

Мачът стартира вихрени и още в третата минута се стигна до късмет за гостите. След бърза офанзива на "заралии " през центъра Кийлън Лебон беше изведен самичък против Даниел Наумов, който съкрати ъгъла добре и избави.

Гостите продължиха да са по-активни, а Даниел Генов и Кийлън Лебон съумяха да насочат по един рисков удар отдалеко, само че без последствия за домакините.

В 23-та минута Крум Стоянов се строполи в наказателното поле, само че Станимир Тренчев не отсъди дузпа, което в последна сметка се оказа вярното решение.

В 39-та пристигна и първата заплаха за домакините. След центриране отляво на Крум Стоянов, Галин Иванов стигна пръв до топката, само че ударът му с глава беше относително слаб, с цел да заплаши Генадий Ганев.

В началото на втората част ЦСКА 1948 се поокопити и стартира да заплашва вратата на Генадий Ганев. Крум Стоянов насочи неакуратен удар в 50-та минута. В 55-та, след извеждащ пас на Ивайло Чочев, Ангел Бастунов остана на стрелкова позиция против Генадий Ганев, който обаче съкрати дистанцията бързо и избави.

Ето и съставите на двата отбора:

ЦСКА 1948: Наумов, Петров, Пиргов, Марин, Лозев, Ангелов, Чочев, Бастунов, Стоянов, Русев, Иванов;

Берое: Ганев, Фуртадо, Цветков, Сако, Василев, Юсеин, Даскалов, Генов, Лебон, Тунгара, Фол
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР