Отборите на Спортист (Своге) и Ботев (Пловдив) II не успяха

...
Отборите на Спортист (Своге) и Ботев (Пловдив) II не успяха
Коментари Харесай

Спортист Своге и Ботев Пловдив II не се биха под погледа на Крушарски

Отборите на Спортист (Своге) и Ботев (Пловдив) II не съумяха да се победят в среща от 31-ия кръг на Втора лига. Двата отбора приключиха наедно 0:0, като на стадиона бе видян и към този момент някогашният притежател на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

В 3-ата минута Иван Василев от състава на Ботев проби по десния фланг, влезе в наказателното и стреля, само че ударът мина над гредата.В 23-ата минута последва центриране от фаул, при което Георги Николов засече с глава, само че около вратата на гостите.

В 54-ата минута отбраната на „ канарчетата “ не почисти добре, което разреши на Стефан Стефанов да стреля от придвижване малко преди дъгата. Ударът му обаче бе уловен от Християн Славков. В 63-ата минута пристигна и най-чистото състояние досега в мача. Бисер Бонев влезе в наказателното с добър пробив по левия фланг, подаде паралелно на голлинията, само че Георги Трифонов от отлична позиция стреля в навън.

В 84-ата Георги Николов продължи топката с глава към далечната греда. Там Стивън Славков засече от близка отдалеченост, само че вратарят на Ботев съумя да избие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР