Отборите на Специя и Салернитана завършиха наравно 1:1 на Алберто

...
Отборите на Специя и Салернитана завършиха наравно 1:1 на Алберто
Коментари Харесай

Гредите не позволиха на Специя и Салернитана да излъчат победител

Отборите на Специя и Салернитана приключиха наедно 1:1 на „ Алберто Пико “ в дуел от 28-ия кръг на Серия А.

Гостите поведоха в 43-тата минута, когато Матия Калдара си означи автогол в опита си да почисти топката пред своята врата. В добавеното време на първата част Кшищоф Пьонтек можеше да удвои задатъка на „ морските кончета “, само че напречната греда спря удара му с глава след центриране от корнер. В 70-ата минута Елдор Шомуродов се възползва от неточност на Лоренцо Пирола пред наказателното поле и с прехвърлящ удар възвърне равенството. В 78-ата минута Даниел Малдини можеше да направи обрата цялостен, само че неговият директен свободен удар срещна напречната греда. Пет минути по-късно Албин Екдал също имаше опция да вкара надвит гол за „ орлетата “, само че ударът му приключи в гредата.

С четвъртото си следващо реми Салернитана събра 28 точки, като заема 15-ото място в класирането, където Специя е на 17-ата позиция с 25 пункта. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР