Отборите на Славия (Прага) и ФК Копенхаген завършиха при нулево

...
Отборите на Славия (Прага) и ФК Копенхаген завършиха при нулево
Коментари Харесай

Славия не можа да пробие датския бетон

Отборите на Славия (Прага) и ФК Копенхаген приключиха при нулево тъждество в дуел от 4-ия кръг на група " С " в Лига Европа. Чехите заслужаваха повече успеха, само че направиха съществени пропуски, най-много след почивката. Въпреки това, Славия остава на 2-о място в класирането с актив от 7 точки - една по-малко от лидера Зенит.

Датчаните бяха пределно окуражени да си върнат за загубата вкъщи с 0:1 преди две седмици, само че на " Еден Арена " ги чакаше още по-трудно тестване. Славия доминираше напълно в началните минути и десният бек Михал Фридрих уцели гредата. Гостите, които в предварителните кръгове на шампионата отстраниха ЦСКА-София, рядко нападнаха, а в края на полувремето Николай Бойлесен се контузи и вместо него в игра влезе Пиер Бенгтсон.
След почивката още веднъж Славия беше тимът, който диктуваше събитията на терена. С пропуски се отличиха Мирослав Щох и Ибрахим Траоре. Гостите от Дания постоянно си служеха с нарушавания, с цел да стопират набезите по крилата на Щох и Ян Сикора.

В последна сметка ФК Копенхаген удържа тъждество, а с това запази възможностите си за класиране в директните елиминации. Тимът на Стале Солбакен обаче изостава с две точки от днешния си противник и ще би трябвало да търси наваксва при гостуването на Зенит и семейството на Бордо.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Лига Европа 4 кръг, четвъртък 8 ноември  Славия Прага 0:0краен резулат  ФК Копенхаген
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР