Отборите на Севлиево и Локомотив (Горна Оряховица) се изправят един

...
Отборите на Севлиево и Локомотив (Горна Оряховица) се изправят един
Коментари Харесай

Люто дерби в Северозапада

Отборите на Севлиево и Локомотив (Горна Оряховица) се изправят един против различен в мач от 23-ия кръг на Северозападната Трета лига. 

Двата отбора ще спорят на 14 април (петък) от 16:00 часа. Гостите са в люта борба за промоция в професионалния футбол с Локомотив (Мездра), Бдин и Вихър (Славяново). Към момента играчите на Лъчезар Русев са на трета позиция с 50 точки - на пет от водача Локо (Мездра), само че и с мач по-малко. Домакините от своя страна са шести с 36 точки и за момента нямат очаквания да нападат челото. 

Според Inbet Локомотив (ГО) е любимец в срещата с коефициент 1.5 все още. За Севлиево ставката е 4.5, а за тъждество на стадион “Раковски ” се одобряват залози на 4.0. С оглед на районното съревнование сред двата отбора се чака много люто дерби. По този случай Inbet предлага МегаБууст за срещата с повишен коефициент за червен картон или дузпа в мача - от 1.6 на 2.35 .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР