Отборите на Септември и Локомотив (Пловдив) не успяха да излъчат

...
Отборите на Септември и Локомотив (Пловдив) не успяха да излъчат
Коментари Харесай

Младостта не успя да пребори опита, Локомотив е на финал за Купата на България!

Отборите на Септември и Локомотив (Пловдив) не съумяха да излъчат победител в тазвечершния мач-реванш от полуфиналите за Купата на България. Те приключиха при нулев резултат, който обаче нямаше никакво значение за " черно-белите ", които се класираха на край в шампионата, откакто в първия дуел взеха победа с 4:0.

Тандемът Христо Арангелов - Мариан Христов заложи най-вече на млади гении в тази среща, които демонстрираха много позитиви, само че задачата им в действителност бе много сложна. Въпреки това те съумяха да изненадат позитивно с изявите си.
 Време е за реванш: Септември - Локомотив (Пловдив), 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Време е за реванш: Септември - Локомотив (Пловдив), 0:0 (Развой на срещата по минути)

" Смърфовете " се класираха на финала за Купата на България

Столичани бяха много по-активни от своя противник през първото полувреме, само че безчет пропуски ги разделиха от попадение. В шестата минута, Владимир Николов беше изтърван от защитата на " смърфовете " след разиграване в наказателното поле и остана очи в очи с Мартин Луков, само че съумя единствено да чукне топката, което разреши на вратаря да отрази удара му. Веднага последва бърза контраофанзива на гостите. Анте Аралица съумя да се освободи от пазача си и от границата на наказателното поле шутира към задачата. Топката обаче мина настрана от задачата.

В 12-ата минута, Здравко Димитров пусна пас в кулоар към връхлитащия към наказателното поле Илия Димитров, който оставаше самичък против Мартин Луков. За негово злощастие обаче, той се размина с топката и заплахата бързо мина.
 Снимка 419913
Източник:

Малко по-късно, Дарко Глишич реши да опитва шанса си с удар от междинна отдалеченост. Той напредна към границата на наказателното поле и шутира малко преди да я доближи, само че не съумя да затрудни Мартин Луков. До края на полувреме, не последваха нови по-интересни обстановки и двата тима се отдръпнаха на отмора при нулев резултат.

След подновяването на играта, " черно-белите " най-сетне живнаха. След осъществяване на корнер, Буна скочи над всички в наказателното поле, засичайки топката и пращайки я към вратата. Валентин Галев обаче внимаваше и мазета кълбото. В 68-ата минута, Анте Аралица си освободи нужното пространство, освобождавайки се от Георги Стоичков. Хърватинът напредна към наказателното поле, и реши да опита пряк обстрел. След мощния му шут обаче, топката излезе в навън.

Две минути по-късно, Георги Русев получи топката и реши да опитва да изненада Мартин Луков с мощен удар от към 25 метра. Вратарят обаче отрази, избивайки топката с една ръка.
 Снимка 419914
Източник:

В 75-ата минута, след безредие в наказателното поле, топката попадна в Един Бахтич, който технично преодоля своя личен надзирател и шутира по посока вратата. Само положителната интервенция на Валентин Галев предотврати сигурен гол в мрежата на столичани. Шест минути по-късно, Ален Ожболт стреля доста рисково от границата на наказателното поле, топката тупна тъкмо пред вратаря на домакините, само че той въпреки всичко съумя да я избие в корнер.

В 83-ата минута, Борис Галчев извърши директен свободен удар от към 25 метра. Ветеранът в редиците на Септември съумя да завърти топката около стената, само че Мартин Луков се оправи. Последва рисков удар и на Кристофър Мандианго, който също беше отхвърлен от вратаря.

След това тъждество, Локомотив (Пловдив) се класира на финала за Купата на България, като там ще срещне спечелилия от двойката ЦСКА - Ботев (Пловдив), които играят на следващия ден. " Канарчетата " записаха победа с 3:2 в първата среща.
 Снимка 419911
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР