Отборите на Нюкасъл и Уулвърхемптън завършиха 1:1 в първи мач

...
Отборите на Нюкасъл и Уулвърхемптън завършиха 1:1 в първи мач
Коментари Харесай

Нюкасъл и Уулвс започнаха деня със здрав хикс

Отборите на Нюкасъл и Уулвърхемптън приключиха 1:1 в първи мач от неделната стратегия на 10-тия кръг на Висшата лига. Джамал Ласелс откри резултата в позла на "свраките " 37-та минута, до момента в който Уулвърхемптън изравни резултата в 73-та минута с гол на Джони Кастро.

Първите 30 минута минути на стадион "Сейнт Джеймс парк " не предложиха съвсем никакви забавни обстановки пред двете порти, като единтвено в 5-та минута Жоелинтон не съумя да уцели вратата на Руи Патрисио с глава.

В 34-та минута пристигна и най-сериозното състояние в мача. Мати Лонгстаф откри с дълъг пас зад тила на отбраната на Уулвс Мигел Алмирон, който обаче си поведе прекомерно дълго топката и Патрисио имаше опция да се намеси, с цел да предотврати корнера.

Само 3 минути по-късно обаче резултатът въпреки всичко беше открит. Централният бранител Федерико Фернандес съумя да центрира от сложна позиция и да откри главата на Ласелс, който заби топката зад Патрисио.

През втората част ситуациите пред вратата на Мартин Дубравка зачестиха внезапно. В рамките на 5 минути след 60-та шансове пропуснаха Адама Траоре, Диого Жота и Раул Хименес, като обрачът към вратата на домакините се затягваше.

Логичното се случи в 73-та минута. Жота съумя да центрира от аутлинията, Дубравка нескопосано изпусна топката и на вярното място беше Джони Кастро, който да означи на празна врата за 1:1.

В 82-та минута ситуацията за Нюкасъл се утежни. След неприятен шпагат в центъра на терена Шон Лонгстаф получи пряк червен картон и остави тима си с 10 души. Въпреки натиска на гостите до края на срещата финалният резултат остана 1:1.

По този метод Уулвърхемптън остана 11-ти с актив от 12 пункта, до момента в който Нюкасъл е тъкмо над зоната на изпадащите, с 9 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР