Отборите на Нюкасъл и Манчестър Сити играят при резултат 0:0

...
Отборите на Нюкасъл и Манчестър Сити играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нюкасъл - Манчестър Сити 0:0, Едерсон се контузи

Отборите на Нюкасъл и Манчестър Сити играят при резултат 0:0 дербито от 21-я кръг на Висшата лига. Срещата на стадион „ Сейнт Джеимсис Парк ” започва в 19:30 часа и може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2. В Gong.bg също ще проследим развиването на мача онлайн. В уеб страницата ни може да намерите видео от всеки един гол и всяка забавна обстановка от конфликта.

Още във втората минута Нюкасъл стигна до прелестна опция да осъществя във вратата на Манчестър Сити. Александър Исак бе изведен отдясно и асистира за Антъни Гордън, който изпревари Едерсон и вкара топката в мрежата. Страничният рефер обаче подвигна флага за засада, а ВАР удостовери решението. Повторенията демонстрираха, че Исак е бил в нередовна позиция при паса към него.

При удара на Гордън обаче, пострада бразилският пазач на „ жителите ” Едерсон. Той имаше потребност от лекарска помощ, само че въпреки всичко съумя да се вдигне на крайници и да продължи.

Само четири минути по-късно обаче, Едерсон бе доста покрай това да направи съдбовна неточност. Вратарят изрита топката в тялото на Алмирон, само че за негово благополучие нападателите на домакините не съумяха да се провеждат и да стрелят към вратата. В последна сметка вратарят падна на терена и сподели, че няма по какъв начин да продължи срещата. На негово място в игра се появи Щефан Ортега.

LIVE НЮКАСЪЛ – МАНЧЕСТЪР СИТИ

21 кръг, Висша лига

Стадион: „ СейнтДжеймсис Парк ”, Нюкасъл

Нюкасъл : 1 Дубравка, 2 Трипиър, 5 Шер, 4 Ботман, 33 Бърн, 67 Майли, 39 Гимараеш, 36 Лонгстаф, 24 Алмирон, 14 Исак, 10 Гордън

Мениджър: Еди Хау

Манчестър Сити : 31 Едерсон, 2 Уокър, 3 Рубен Диаш, 6 Аке, 24 Гвардиол, 8 Ковачич, 16 Родри, 20 Силва, 47 Фоудън, 11 Доку, 19 Алварес

Мениджър: Пеп Гуардиола
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР