Отборите на Милан и Салернитана завършиха наравно 1:1 в последна

...
Отборите на Милан и Салернитана завършиха наравно 1:1 в последна
Коментари Харесай

Милан стигна само до равенство у дома срещу Салернитана

Отборите на Милан и Салернитана приключиха наедно 1:1 в последна среща от 26-ия кръг на италианската Серия " А ".

На своя " Сан Сиро " " росонерите " поведоха в заключителните секунди на първата част, когато Исмаил Бенасер центрира от ъглов удар, а Оливие Жиру с глава прати топката във врата на Гийермо Очоа, реализирайки

Гостите от Салерно обаче откриха сили да отговорят и в 61-та минута Булайе Диа възвърне паритета, възползвайки се от асистенция на Домагой Брадарич.

Десетина минути по-късно Брадарич още веднъж беше забъркан в обстановка пред вратата на Салернитана, когато точно той повали Бенасер в наказателното поле и основният съдия Федерико Ла Пена не се поколеба да покаже бялата точка. След обзор на обстановката с ВАР обаче реферът промени решението си и по този начин 11-метровият углавен удар беше анулиран.

В заключителните минути Милан натисна в търсене на трите точки и най-хубавото състояние за домакините пристигна в 87-та минута, когато първо Очоа се намеси след удар на Тео Ернандес, а при добавката опитът на Алесандро Флоренци беше избит от голлинията от Норберт Гьомбер, с цел да резервира словашкият защитник точката за Салернитана.

В класирането по-късно реавенство " росонерите " са на 4-та позиция с 48 точки, а Салернитана заема 16-то място с 26 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР