Отборите на Майорка и Атлетик Билбао направиха равенство 1:1 в

...
Отборите на Майорка и Атлетик Билбао направиха равенство 1:1 в
Коментари Харесай

Майорка и Атлетик Билбао поделиха точките в драматичен мач

Отборите на Майорка и Атлетик Билбао направиха тъждество 1:1 в мач си от 32-ия кръг на Ла Лига. За домакините се разписа Канг-Ин Лий (58`), а от дузпа изравни Иняки Уилямс (90`+ 6`).

С равенството тимът воден от Хавиер Агире резервира 10-ото място в класирането, до момента в който точката отдалечи противниците им от Билбао от местата, даващи право на присъединяване в Европа през идващия сезон.

Срещата през първото полувреме беше равностойна, като тимът на Атлетик Билбао имаше леко преимущество в точните удари.

Второто полувреме стартира вихрено. Първо в 51-ата минута гостите имаха искания за дузпа, които обаче съдията не почете след преразглеждане на обстановката от системата VAR. Само няколко минути по-късно домакините откриха след отлична композиция сред Ведат Муричи и Канг-Ин Лий.

След това Атлетик Билбао можеше да изравни посредством неколкократните опити на Нико Уилямс и Раул Гарсия, само че стражът на домакините Предраг Райкович, резервира кондиция и не позволи пропукване.

Развръзката пристигна в продължението на срещата, когато състезател на Майорка игра с ръка в личното си наказателно поле и съдията уточни бялата точка. Зад топката застана Иняки Уилямс, който беше праволинеен и оформи крайния резултат.

Срещата приключи с грозни подиуми и беше показан червен картон на Антонио Раийо след последния съдийски сигнал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР