Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг

...
Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Лудогорец иска да продължи с перфектното си представяне при Петев

Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един против различен в конфликт от 29-ия кръг на efbet Лига. Главен арбитър на срещата ще е Ивайло Стоянов.

Двата отбора влизат в чудесно въодушевление преди борбата в Разград. " Орлите " на Ивайло Петев взеха извънредно значима победа с 1:0 над ЦСКА, с която се изкачиха на първото място във краткотрайното класиране с актив от 68 точки.
 Берое със загуби от над 5 милиона лв.
Берое със загуби от над 5 милиона лв.

Те са скочили с над 2 млн. лв. спрямо декември 2021 година

Съставът на Николай Киров пък изигра добър мач и взе подобаващ триумф с 1:0 над Пирин (Благоевград). С този резултат " зелените " се върнаха на победния път, като по този метод събраха 27 пункта.

Лудогорец няма право на неточност в конфликта с Берое, защото разликата с " алените " към момента е прекомерно дребна.

Треньорът на разградчани Ивайло Петев влезе в историята на клуба. Срещу ЦСКА той води " орлите " за осми път след своето завръщане, като завоюва всичките 8 срещи. Те бяха с Черно море (3:2), Хебър (3:1), Ботев Вр (8:1), Арда (2:1), Локо Сф (1:0) и ЦСКА - София (1:0) от efbet Лига, както и Спартак Вн (2:1) и Черно море (2:1) за Купата на България. Така сега в историята на Лудогорец няма треньор с по-добър старт.
 Тежък удар за Берое преди визитата в Разград
Тежък удар за Берое преди визитата в Разград

Победата с 1:0 над Пирин може да се дефинира като пирова

Очакванията са, че експертът ще направи много ротации в своя състав.

Трябва да отбележим, че мачът за Берое също е доста значим, защото отборът към момента е на 11-а позиция, а разликата в точките сред тимовете към " зелените " е прекомерно дребна.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов, с помощници Мирослав Иванов и Николай Попниколов. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Милен Арабаджиев. Работата на реферите зорко ще следи Радан Мирянов.
 Брюж и Генк влизат в пряк спор за Игор Тиаго
Брюж и Генк влизат в пряк спор за Игор Тиаго

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР