Отборите на Локомотив Пловдив и Берое се изправят един срещу

...
Отборите на Локомотив Пловдив и Берое се изправят един срещу
Коментари Харесай

Локо Пд продължава борбата си второто място срещу обезверен Берое

Отборите на Локомотив Пловдив и Берое се изправят един против различен в конфликт от 3-тия плейофен кръг в efbet Лига. Двубоят с начален час 19:30 и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от срещата онлайн.

"Смърфовете " ще би трябвало да се оправят с разочарованието, пристигнало след решението на БФС да даде служебна победа на ЦСКА против ЦСКА 1948, което разбуни духовете. Успех в идния мач обаче ще изведе пловдивчани още веднъж на второто място.

В същото време Берое е в сериозна дупка в последно време. Старозагорци явно са в режим на доиграване на сезона, откакто са в серия от 6 следващи мача без победа. С оглед на вялата игра и неналичието на цели в състава на гостите, то надали ще се стигне до изненада.

Треньорът на домакините Александър Тунчев не може да употребява в този мач тарана Георги Минчев, който е осъден за насъбрани картони. Освен него ще отсъства и бранителя Малембана. За гостите треньорът Петър Колев няма котузени или осъдени играчи. Той обаче продължава да ротира състава в търсене на оптималната единайсеторка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР