Отборите на Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Кристъл Палас спря победната серия на Манчестър Юнайтед след късен изравнителен гол

Отборите на Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед приключиха наедно 1:1 в отсрочена среща от 7-ия кръг британската Висша лига.

По този метод бе комплициран край и на страхотната серия на " алените дяволи ", които бяха спечелил последните си девет мача във всички съревнования.

Десетият следващ триумф също не изглеждаше надалеч, откакто Бруно Фернандеш изведе Юнайтед напред в резултата на " Селхърст Парк " с гол в края на първата част.

След почивката обаче Палас заиграха по-агресивно и единствено няколко чудесни намеси на Давид Де Хея не им разрешиха по-рано да стигнат до изравнителния гол.

В последна сметка обаче даже испанският пазач нямаше какво да стори в първата минута на добавеното време, когато Майкъл Олис извърши ужасно директен свободен удар и донесе точката на " орлите ".

Равенството попречи на Манчестър Юнайтед да се изкачи на второ място в подреждането, като след довечера футболистите на Ерик загар Хаг остават на третата позиция с актив от 39 точки, колкото има и вторият Манчестър Сити, само че " жителите " са с мач по-малко и на следващия ден вечер одобряват Тотнъм. Допълнителен удар за " алените дяволи " бе и жълтият картон на Каземиро, който вади бразилеца от сметките за значимото посещение на Арсенал в края на седмицата.

В същото време точката остави Кристъл Палас на 12-то място с 23 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР