Отборите на Германия и Украйна направиха равенство 3:3 в приятелска

...
Отборите на Германия и Украйна направиха равенство 3:3 в приятелска
Коментари Харесай

Германия и Украйна не се победиха в мач номер 1000 за Бундестима

Отборите на Германия и Украйна направиха тъждество 3:3 в другарска среща, с която бе маркиран мач номер 100 в историята на Бундестима. Двубоят в Бремен предложи доста страсти за феновете, а домакините имаха потребност от два късни гола, с цел да стигнат до равенството.


Срещата стартира добре за четирикратните международни първенци, които поведоха в резултата още в 6-та минута с гол на централния нападател Никлас Фюлкруг. Играчите на Серхий Ребров дадоха отговор бързо и изравниха след 13 минути посредством Виктор Циганков, а малко по-късно към този момент водеха след автогол на Антонио Рюдигер. Десет минути след почивката Украйна усили задатъка си след нов гол на Циганков, Германия понижи изоставането си чак в 83-та минута посредством Кай Хаверц. В 91-та минута халфът Джошуа Кимих донесе равенството на домакините от дузпа.

" Това беше значим мач за Украйна. Благодарни сме на Германия, че ни поддържа във войната. Днес създадохме доста положения и можехме да вкараме още голове ", сподели Ребров след дуела. От своя страна селекционерът на Германия Ханзи Флик остана отчаян от самостоятелните неточности в тима му. " Трябва да продължим да работим и да покажем усъвършенстване в тренировките. Знаем, че процесът е дълъг ", разяснява Флик.

За Украйна предстоят значими квалификации за Евро 2024 против Северна Македония и Малта, до момента в който Германия е хазаин на шампионата и не взе участие в квалификациите, като ще продължи с контролни срещи с Полша и Колумбия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР