Отборите на Фиорентина и Милан играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Фиорентина и Милан играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

Фиорентина - Милан 0:0, гледай на живо

Отборите на Фиорентина и Милан играят при резултат 0:0 в мач от 19-ия кръг на Серия " А ". Пред рекордните за този сезон 28 000 на " Артемио Франки " гостите търсят първи триумф надалеч от " Сан Сиро " с Гатузо отпред, до момента в който Виола търси седми следващ позитивен резултат.

Наставникът на " червено-черните " Дженаро Гатузо разгласи, че отборът му е доста изтощен от тежкия мач с Интер за Купата на Италия, който " росонерите " завоюваха след 120 минути преди 61 часа. Той направи пет промени в стартовите 11 от тежката среща с градския противник. Джанлуджи Донарума се завръща на вратата, откакто брат му Антонио Донарума се оправи доста добре против " нерадзурите ". Това е мач № 100 за младия вратар с фланелката на обичания му Милан.

Давиде Калабрия, Рикардо Монтоливо, Фабио Борини и Патрик Кутроне също са измежду титулярите. Те заменят Иняцио Абате, Лукас Билия, Мануел Локатели и Никола Калинич.

" Росонерите " имат две следващи загуби в Серия " А ", до момента в който " виолетовите " са на другия полюс. Тимът на Стефан Пиоли няма загуба от шест мача в калчото, като от 425 минута не е допускал гол в състезание.

Големият гений на домакините Федерико Киеза е оставен на пейката, като на негово място в схемата 4-3-3 играе Жил Диас.

СЪСТАВИТЕ
МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ФИОРЕНТИНА
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА МИЛАН

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО
Серия А 19 кръг, събота 30 декември  Фиорентина 0:01 минута  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР