Отборите на Еспаньол и Алавес завършиха при равенство 0:0 двубоя

...
Отборите на Еспаньол и Алавес завършиха при равенство 0:0 двубоя
Коментари Харесай

Еспаньол и Алавес не успяха да си вкарат гол

Отборите на Еспаньол и Алавес приключиха при тъждество 0:0 дуела по сред си от 30-ия кръг на испанската Примера дивисион.

Еспаньол е на 14-а позиция с 36 точки, а Алавес заема 16-ото място във краткотрайното нареждане с 32 точки и спря серията си от три следващи загуби в шампионата.

Гостите от Алавес имаха опция в 25-ата минута, когато Рубен Собрино стреля обещаващо от далечна отдалеченост. Пак Собрино заплаши вратата на Еспаньол в 31-ата минута, само че без да се стигне до голова заплаха.

В края а първото полувреме Даниел Торес насочи добър удар от приблизително разстояние, само че вратарят на домакините внимаваше.

Стражът на Депортиво Алавес Фернандо Пачеко се прояви с впечатляващо избавяне 63-ата винута, а в 66-ата Бургуй пропусна да се разпише за гостите отблизо разстояние.

В 74-ата Джон Гуидети вкара топката в мрежата на Еспаньол, само че попадението не бе зачетено поради засада. Минута по-късно Алфосо опита да откри съотборник в офанзива за Алавес, само че отбраната на Еспаньол се оправи.

Жерард Морено пък пропиля превъзходен късмет за домакините от Еспаньол в 89-ата минута, пращайки топката вляво от вратата и резултатът остана 0:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР