Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив София ще се изправят

...
Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив София ще се изправят
Коментари Харесай

Ботев и Локомотив дават началото на 19-ия кръг на efbet Лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив София ще се изправят един против различен в първи мач от 19-ия кръг на efbet Лига, с който ще бъдат възобновени борбите в българското състезание. Двата отбора ще се срещнат в Коматево през днешния ден от 17:30 часа. Родният хайлайф се завръща за изиграването на пролетния дял след тримесечна пауза, която беше по-дълга от нормалното поради Световното състезание в Катар.

" Канарчетата " заемат десето място в класирането с 19 точки, до момента в който " железничарите " са на осма позиция с актив от 26 пункта. В първия мач сред двата отбора през сезона Локомотив завоюва с 2:0 вкъщи. В останалите срещи от кръга в събота ЦСКА 1948 приема Хебър, Левски семейства на Черно море във Велико Търново, а Спартак посреща Лудогорец във Варна. В неделя Септември семейства на Арда, Берое приема ЦСКА-София, а Локомотив (Пловдив) излиза против Ботев (Враца). Програмата приключва с домакинство на Славия против Пирин в понеделник.

До края на април ще се изиграят 12 кръга, с което ще се постави и завършек на постоянния сезон. След това тимовете ще бъдат разграничени на първа шестица, втора четворка и трета шестица. В края на сезона последните два в класирането изпадат във Втора лига, а 14-тият играе бараж за оставане. В състезателен проект вниманието е ориентирано към върха, където ЦСКА-София е водач със единствено точка повече от първенеца за последните 11 сезона Лудогорец. След първите 18 кръга трети е ЦСКА 1948, който е на 8 т. зад водача. Разликата е по-малка от третия до седмия, като в седем точки за събрани още Локомотив (Плодвив), Славия, Левски и Черно море.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР