Отборите на Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) се изправят един

...
Отборите на Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) се изправят един
Коментари Харесай

Чиликов ще дебютира при тежка визита на в Пловдив

Отборите на Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) се изправят един против различен в мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 20:30 и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от дуела онлайн.

Срещу Арда няма да играе Димитър Тонев. 19-годишният гений е с контузия след лагера на младежкия народен тим. Антоан Бароан ще води офанзивата, а в средата на терена всичко ще се върти към Тодор Неделев. Николай Минков ще работи като десен бек, а двойка централни бранители ще са Виктор Генев и Самуел Супрайен.

Дебют отпред на Арда ще направи новият старши треньор Георги Чиликов. Той трябваше да е асистент на Димитър Димитров-Херо, само че опитният експерт беше заставен да се отдръпна единствено няколко дни след назначението си поради персонални аргументи и управлението на клуба реши да се довери на Чиликов.

Освен нов треньор Арда има и двама нови футболисти. В Кърджали дойдоха опитният Атанас Зехиров и националът на Бенин Давид Кики, които ще засилят конкуренцията по двата фланга. Зехиров и Кики бяха картотекирани в БФС и се чака да са титуляри в Коматево. В предни позиции ще стартира Тонислав Йорданов, подкрепян от Спас Делев, Иван Тилев и Иван Коконов.

Ботев още няма победа над Арда в турнирен мач. От до момента изиграните 5 дуела салдото е 3 победи за кърджалийци и 2 равенства.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР