Отборите на Борнемут и Ливърпул играят при резултат 0:1 в

...
Отборите на Борнемут и Ливърпул играят при резултат 0:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борнемут - Ливърпул 0:1, Нунес даде преднина на гостите

Отборите на Борнемут и Ливърпул играят при резултат 0:1 в финален мач от 21-ия кръг на Висшата лига. Дарвин Нунес откри за гостите с прекрасен удар в 49-ата минута. Срещата на стадион „ Вайталити ” започва в 18:30 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT.

В Gong.bg също ще проследим развиването на резултата онлайн, като в уеб страницата ни също може да намерите видео с всеки един голи всяка забавна обстановка от дуела.

Само в границите на първите няколко секунди в срещата, домакините от Борнемут стигнаха до два следващи корнера пред Алисон. Гостите съумяха да се оправят след разиграванията в наказателното поле, само че не и да провеждат смислена контраофанзива.

„ Черешките ” продължиха да бъдат по-опасния и настойчив отбор на терена, като домакините още веднъж се добраха до два следващи ъглови удара. При първия от тях вратарят на гостите трябваше да се намесва уверено и да чисти топката след доста остро подаване на Таверние отляво.

Едва в 18-ата минута Ливърпул опитва нещо забавно, като Алексис Мак Алистър се опита да изненада противниковия пазач с отдалечен удар. Изстрелът на аржентинеца обаче не се получи нито като мощ, нито като акуратност и топката мина на метър от десния непряк дирек. Това бе първият изстрел в мача за тима на Юрген Клоп. 

Няколко минути по-късно Дарвин Нунес също стреля от много съществено разстояние, само че прати топката право в ръцете на вратаря Нето.

Постепенно футболистите на Юрген Клоп започнаха по-настоятелно да гледат към противниковата вратата. „ Червените ” стигнаха до няколко корнера пред вратата на домакините, като Конате и Ван Дайк имаха опция да обстрелват вратата на „ черешките ”, само че без необикновен триумф.

За статистиката Ливърпул записа нов прецизен удар, този път дело на Луис Диас, само че вратарят на домакините не бе усложнен и то улови без проблеми.

В 35-ата минута пристигна и един от най-спорните моменти в срещата. Джъстин Клуивер извърши доста жестоко нарушаване против Луис Диас, само че обстановката бе подмината с лека ръка от основния рефер Андрю Мадтли. Клуиверт „ заби ” бутони в крайници на колумбийския национал, само че съдията реши, че няма предумисъл в дейностите на футболиста на домакините. Играта продължи близо минута преди Върджил ван Дайк да изкара топката отвън терена. Телевизионните повторения демонстрираха грубата игра на Клуиверт, само че дейностите му останаха ненаказани.

Последва няколкоминутен напън на домакините, от който обаче футболистите на Андони Иралола не се възползваха.

LIVE БОРНЕМУТ – ЛИВЪРПУЛ 0:1

0:1 Нунес 49'

Висша лига, 21 кръг

Рефер: Андрю Мадли

Борнемут : 1 Нето, 37 Аарънс, 27 Забавни, 6 Мефам, 23 Хил, 4 Куук, 10 Кристи, 17 Синистера, 19 Клуиверт, 16 Таверние, 9 Соланке

Мениджър: Андони Ираола

Ливърпул : 1 Алисон, 84 Брадли, 5 Конате, 4 Ван Дайк, 2 Гомес, 19 Елиът, 10 Мак Алистър, 17 Джоунс, 20 Жота, 7 Диас, 9 Нунес

Мениджър: Юрген Клоп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР