Отборите на Барселона и Майорка играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Барселона и Майорка играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона – Майорка 0:0, Гюндоган изпусна дузпа

Отборите на Барселона и Майорка играят при резултат 0:0 в мач от 28-ия кръг на Ла Лига. Срещата започва в 22:00 часа и ще я проследим онлайн в Gong.bg.

При триумф през днешния ден, „ каталунците ” ще изпреварят Жирона на втората позиция във краткотрайното класиране.

Мачът стартира в много безгрижно движение, като двата отбора не предприемаха непотребни опасности. Първият прецизен удар в срещата пристигна в 4-ата минута и бе на сметката на домакините. Жул Кунде имаше опция да стреля от комфортна позиция, само че изстрелът му попадна в ръцете на Предраг Райкович, който не срещна компликации.

В 19-ата минута пристигна и един от най-любопитните моменти в срещата. Рафиня нахлу в наказателното поле отдясно, където след прикосновение с Копете се строполи на земята. Първоначално реферът подмина обстановката и уточни играта да продължи. След като топката напусна рамките на терена обаче, съдията бе привикан да прегледа обстановката благодарение на ВАР. На повторенията се видя, че футболистът на Майорка рита крайници на Рафиня, който първи стига до топката. Това бе задоволително за основния рефер да промени мнението си и да уточни бялата точка. Зад топката застана Илкай Гюндоган, който обаче стреля доста едва и вратарят на гостите мазета топката.

LIVE БАРСЕЛОНА – МАЙОРКА 0:0

Барселона : 1 Тер Стеген, 2 Кансело, 5 Мартинес, 33 Пау Кубарси, 23 Кунде, 22 Гюндоган, 15 Кристенсен, 11 Рафиня, 14 Жоао Феликс, 28 Марк Гиу, 27 Ямал

Старши треньор: Шави Ернандес

Майорка :  1 Райкович, 20 Гонзалес, 2 Настасич, 21 Райо, 6 Копете, 3 Лато, 10 Дардер, 12 Коста, 8 Морланес, 17 Ларин, 7 Мурики

Старши треньор: Хавиер Агире
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР